maanantai 4. heinäkuuta 2011

Cirque Dracula, check!

Cirque Dracula oli erilainen sirkuselämys: ei niinkään sirkus, vaan kabaree-tyyppinen, menneitä aikoja henkivä kapakkashow. Teltassa ei tietenkään saanut kuvata, pahus!

Peiliteltta oli sisältä kuin oikea rakennus. Mielikuvissa pyöri mahtipontinen sirkusspektaakkeli, ja teltta katsomopöytineen ja esiintymistiloineen yllätti pienillä mittasuhteillaan. Intiimiin kapakkatunnelmaan se oli kuitenkin just sopiva. Lajityyppi vaihteli kauhun, tragedian ja komedian välillä, ja yleisön pällisteltäväksi oli mm. trapetsitaidetta, akrobatiaa, nuorallakävelyä, ja miekannielentää. Oli pakko keskittyä ihailemaan seinäkoristeluja kun melko pienikokoinen nainen survoi puolimetrisen sapelin kahvaa myöten kurkkuunsa, jaiks!

Esiintyjät kulkevat näytöksen aikana katsomon käytävillä ja saattavat ottaa kontaktia yleisöön, varrrokaa vihaista vampyyrrriä! Näyttämöllä isoilta karpaaseilta näyttävät akrobaatit osoittautuvat lähietäisyydellä yllättävän pienikokoisiksi. Hillittömät muskelit minikoossa.

Ja hei vastahakoiset aviomiehet ja poikaystävät, baari on auki koko näytöksen ajan, kaljaa saa taukoamatta. Teltassa onkin kuumankostea tunnelma, viilentävä juoma on paikallaan. Voin suositella!

Olen kreivi Dracula. Pukeudun ainoastaan nahkaan ja PVC-muoviin, koska olen mieltsin cool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti